Bedtextiel

Van der Genugten Bedtextiel B.V. begeeft zich al jaren op de Nederlandse markt en haar naam is bij veel groothandels, textielketens, detaillisten geen onbekende. Als producent en leverancier van hoeslakens en matrasbeschermers heeft Van der Genugten Bedtextiel niet stilgezeten en is zich inmiddels verder gaan ontwikkelen in de markt. Zo hebben wij langzaam ons concept uitgebreid met dekbedden, kussens en dekbedovertrekken.

Tevens biedt van der Genugten ruimte aan lifestyle concepten en ontwikkelen wij ons verder met onze designers en leveren een mooi totaalconcept van private labels, zoals Fohde, Cozz en Djooz. Op weg naar de toekomst, doen wij samen met u en onze confectie.

Door de vele verschillende maatvoeringen in matrassen en diktes kunnen wij op maat leveren.

De vraag naar Topdek hoeslakens, topdek met split hoeslakens en boxspring hoeslakens wordt steeds groter. Daarnaast zijn er vele soorten te verkrijgen zoals: Jersey, Flanel, Badstof, Percaline katoen.

Samen met u kunnen wij een totaalpakket aanbieden en direct uit voorraad leveren of maken. Heeft u speciale wensen laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag.