Over ons

Vanuit ons pand op bedrijventerrein “De Pol” te Losser in het oude textielhart van Twente, werkt Van der Genugten Bedtextiel b.v. aan haar toekomst.

De afgelopen jaren heeft van der Genugten Bedtextiel b.v. het accent gelegd op professionaliteit, kwaliteit en service. Hierdoor groeide het bedrijf binnen enkele jaren uit tot een van de belangrijkste leveranciers van bedtextiel op de Nederlandse markt.

Professionaliteit

Na jaren lang in de Twentse textielwereld te hebben gewerkt, besloot de heer van der Genugten sr. in 1980 voor zichzelf te beginnen. In de loop der jaren is het bedrijf verder geprofessionaliseerd door zijn zoons. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat de onderneming zich anno 2015 één van de grootste bedtextielfabrikanten in Nederland mag noemen.

Kwaliteit

Door de uitgebreide ervaring in de textielindustrie en de hulp van gekwalificeerde toeleveranciers is kwaliteit gegarandeerd. De hoge eisen die Van der Genugten Bedtextiel b.v. aan haar producten stelt, zorgen ervoor dat u zaken doet met een betrouwbare partner.

Service

Veel verschillende soorten bedtextiel kunnen leveren in alle kwaliteiten en in iedere gewenste maat, zeer korte levertijden hanteren en uiterst scherpe prijzen aanbieden, dat is onze kracht. Waarbij onze uitgebreide service ook een belangrijke rol speelt.

Kijkt u gerust rond op onze site en overtuig uzelf van onze mogelijkheden. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!