Over ons

Van der Genugten

THUIS IN BEDTEXTIEL
Wij zijn dé leverancier van bedtextiel en spelen in op de behoeften van de hedendaagse consument. Met onze snelle levering, scherpe prijzen en ongeëvenaarde flexibiliteit bieden wij de perfecte oplossing voor elke maat en elke kwaliteit. Wij garanderen een snelle levering, houden onze voorraden goed op peil en hebben efficiënte logistieke processen, zodat we altijd aan uw vraag kunnen voldoen.
Professionaliteit
Vanuit ons pand in het historische textielhart van Twente, Losser, hebben wij ons bedrijf de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd, met een sterke focus op kwaliteit en service. Dankzij deze inspanningen is Van der Genugten B.V. vanaf begin jaren '80 uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardig bedtextiel in Nederland.
Kwaliteit
Wat uw klanten ook zoeken, wij hebben het. Met onze uitgebreide collectie kunnen we aan de diverse behoeften en voorkeuren van uw klanten voldoen. Of het nu gaat om een specifieke maat of een bepaalde kwaliteit, we hebben een ruime keuze aan opties beschikbaar. Bovendien zijn we altijd bereid om maatwerkoplossingen te bieden om aan speciale verzoeken te voldoen.
Service
We begrijpen dat de moderne consument hoge eisen stelt aan snelheid. Daarom garanderen wij een snelle levering, zodat uw klanten nooit lang hoeven te wachten op hun nieuwe beddengoed. We houden onze voorraden goed op peil en hebben efficiënte logistieke processen, zodat we altijd aan uw vraag kunnen voldoen.

Bekijk onze
volledige collectie